Cum Comand?

"Nu vindem orice rochii pentru masuri perfecte.Noi creem rochii perfecte pentru orice masuri."

Este simplu sa comanzi o rochie pe care ti-o doresti. De cele mai multe ori suntem contactate pe mail si intrebate daca putem realiza un anumit tip sau model de rochie. Dupa ce am stabilit anumite detalii pe mail viitoarele noastre cliente sunt invitate in incinta Atelierului Robe Blanche pentru a adauga restul elemenetelor rochiei ce urmeaza sa se realizeze. Totodata venind la atelier reusim sa ne cunoastem si sa va oferim consultanta asa cum trebuie. Vom alege impreuna materialele, culorile, broderiile, modeul totul pentru a realiza o rochie care sa va puna in valoare si sa va avantajeze indiferent de tipul de corp pe care il aveti.

De aceea in momentul in care dumneavoastra ne contactati, noi va invitam la atelier pentru a comunica mult mai bine si in acelasi timp sa va putem arata anumtite detalii , care nu pot fi explicate sau aratate pe mail sau printr-o conversatie la telefon.

In cazul rochiilor de mireasa ideal ar fi sa va comandati rochia cu minim 2 luni inainte, in acest fel avand timp sa va acomodati cu rochia, sa realizati mici retusuri. Chiar daca timpul pana la nunta este mai mic de 2 luni, nici o problema ne putem descurca si intr-un timp mai scurt de vreme ce viitoare mireasa va sti exact ce isi doreste.. Daca termenul va fi mai mic de o luna trebuie luta in considerare si o taxa pentru urgentare.

In cazul rochiilor de ocazie lucrurile stau putin altfel. Daca va comanati rochia in prim sezon ,ar fi ideal sa va dati comanda de rochie cu minim o luna iaintea evenimentului. Ca si in cazul rochiilor de mireasa, la rochiile de ocazie se va percepe o taxa de urgentare nu mai in cazul in care timpul de executie este mai mic de doua saptamani.

Atelierul Robe Blanche realizeaza rochii personalizate pe comnda pe dimensiunile fiecarei mirese, nase, soacre, etc .