Preturile rochiilor realizate pe comanda

Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea modelului, de materialele folosite si de cantitatea de broderie si aplicatii necesara, sau daca rochia este accesorizata manual.

Materialele folosite de catre Atelierul Robe Blanche sunt de cea mai buna calitate, majoritatea lor fiind aceleasi pe care le folosesc si marile case de moda producatoare de rochii de mireasa. La cerere se folosesc si materiale pretioase cum ar fi matasea, ciffonul, cristalele Swarovski.

Rochiile vor fi realizate cu materialele prezentate in atelier la momentul plasarii comenzii. NU lucram cu materialul clientei, intrucat exista riscul ca acesta sa nu corespunda modelului ales.

Preturile practicate de catre atelierul nostru sunt accesibile pentru orice buget, intrucat Robe Blanche este o unitate de productie mica care nu are cheltuieli suplimentare de reclama si publicitate, organigrama supradimensionata de personal administrative, chirii pentru magazine si nu se percep nici taxe de Brand.

Am fost intrebate de multe ori daca se percept taxe suplimentare pentru dimensini speciale. Ei bine , fiecare femeie are corpul ei. Daca nu aveti un corp perfect si aveti nevoie de marimi speciale, nici o problema, Atelierul Robe Blanche nu va percepe nici o taxa suplimentara. Rochia este croita special pentru dumneavoastra, la comanda.

"Acolo unde este o rochie, este si o femeie; daca nu exista femeie, nu exista nici rochie." Coco Chanel

eg
eg