eg

Rochii Personalizate

DE CE o rochie pe comanda si nu una cumparata direct dintr-un magazin?

E simplu . Fiecare dintre noi a trait cel putin o data experienta cautarii rochiei potrivite. Se intampla de foarte multe ori sa nu gasim in tot orasul genul de rochie care sa ne avantajeze si care sa indeplineasca si anumite criterii pe care noi le dorim de la rochia respectiva. Facand o rochie pe comanda esti propriul tau designer , rolul designerului si consultantului din atelierul nostru fiind acela de a te ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Majoritate rochiilor pe care le gasim in comert sunt realizate dupa masuri standard, si noi ca si persoane care nu suntem perfecte de cele mai multe ori, gasim foarte greu un produs care sa fie pe placul nostru. Oricareia dintre noi i s-a intamplat cel putin o data sa isi cumpere un compeleu si a fost nevoita sa isi cumpere taiorul si fusta ce il alcatuiau in marimi diferite, de exemplu taiorul marimea 36 si fusta sau pantalonul marimea 38. Din aceasta cauza de cele mai multe ori le gasim in magazine puse separat , chiar daca ele practic sunt un intreg.

Facandu-ti rochia sau compleul pe comannda renunti la tot acest timp pierdut prin magazine, iar in perioada in care traim timpul este foarte impotant.

Este bine de stiut ca nici un atelier de croitorie nu poate sa realizeze identic un model prezentat. Atelirul Robe Blanche incearca sa se aproprie cat se poate de mult de original (material, accsorii, broderie etc). insa, de exemplu, la broderie, aceasta nu are cum sa fie identica, pentru ca broderiile originale sunt create special pentru designerll respectivi de catre fabricile lor. Insa incercam sa ne apropiem si in acest caz cat mai mult de original (si cat ne permite imaginea sa vedem).

Atelierul Robe Blanche realizeaza rochii personalizate pe comnda pe dimensiunile fiecarei mirese, nase, soacre, etc .

Cat de repede v-ati gasit rochia de mireasa potrivita?

A-ti cumpara(t) o rochie din magazin sau a-ti opta(t) pentru o rochie realizata pe comanda?