Sfaturi utile

Alegerea rochiei de mireasa este una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei in ceea ce priveste nunta ta. Mireasa rePrezinta punctual central al unei nunti, ea atragand toate privirile indiferent in ce punct al evnimentului ne-am afla: cununia religiasa, valsul miresei, obiceiuri, etc. De aceea alegerea rochiei de mireasa care sa ti se potriveasca este una importanta. Unul dintre aspectele care te vor face fericita si speciala in ziua nuntii tale, este felul in care vei arata, si de aceea trebuie sa te simti cat mai bine in rochia de mireasa, iar asta sa se poata citi in zambetul tau.

Atunci cand iti alegi rochia de mireasa trebuie sa tii cont de cateva aspecte :

BUGETUL Este foarte important sa stabilesti de la inceput bugetul pe care il vei aloca rochiei tale, asta pentru a evita situatiile in care iti doresti foarte mult o rochie dar nu ti-o poti permite. Situatiile de genul acesta sunt foarte dese, de aceea este recomandabil sa iti faci rochia pe comanda intr-un atelier cum este Atelierul Robe Blanche acesta nepercepand taxe de Brend, oferidu-ti o rochie la pret de producator.

STILUL : Aici trebuie sa tii cont in primul rand de corpul tau. Stilul rochiei pe care urmeaza sa o porti in ziua nuntii tale trebuie sa scoata in evideta atuurile si sa iti ascunda cel mai bine defectele. Totodata trebuie sa tii cont ca vei purta rochia de mireasa aproximativ 20 de ore si prin urmare trebuie sa fie o rochie confortabila .

Este importanta si lungimea rochiei. Cele mai multe mirese isi doresc sa nu li se vada pantofii; acum intrebarea este : poti sa mergi cu acea rochie? Alegand sa ai o rochie pana la nivelul solului sau chiar mai lunga , atunci cand vei merge vei fi nevoita sa iti ridici rochia pentru a nu calca pe ea, si nu ai facut nici o afacere pentru ca intotdeauna vei ridica rochia mult mai mult dect este nevoie, iar in cazul in care rochia ta are si o crinolina se vedea cu atat mai urat. De aceea pentru a te feri de aceasta situatie rochia in momentul in care este facuta pe comanda va fi sificient de scurta cat sa poti merge cu ea si suficent de lunga pentru a-ti acoperi pantoful sau sandaua.

Materialele din care este confectionata rochia joaca si ele un rol important in realizarea acesteia. In ziua de astazi poti alege dintr-o mare varietate de materiale, cel mai folosite fiind chifonul, taftaua, tull-ul, broderia. Trebuie sa tii cont ca nu fiecare material se preteaza pentru orice model de rochie. Dupa cum se stie , rochie de mireasa este compusa din mai multe straturi de material, in functie de stilul acesteia. De aceea Atelierul Robe Balanche si-a facut un obicei din a folosi materiale naturale in ceea ce priveste partea rochiei care ia contact cu pielea. Cand alegi materialul, trebuie sa tii cont si de culoarea acestuia , si daca culoare se potriveste cu tenul tau sau nu.

Atunci cand iti vei alege rochia de mireasa trebuie sa tii cont si de locul unde va avea loc evenimentul.

Asa cum am mentionat si mai devreme rochia ta de mireasa trebuie sa vina bine pe tine si sa fie confortabila pe perioada intregii zile. Jupoanele si crinolinele trebuie sa fie si ele la randul lor confortabile, ceea ce inseamna ca trebuie sa tii cont de ele atunci cand iti alegi rochia de mireasa.

Atunci cand vei merge sa probezi diverse rochii la targurile de profil sau magazine incearca stiluri diversificate pentru a vedea ce te avantajeaza cel mai mult. Atunci cand vei face acest lucru fereste-te de persoane care iti vor spune doar ceea ce vrei sa auzi ( gen vanzatoarele din magazinele de profil, care sunt interesate doar sa faca vanzari si sa isi atinga targetul). Nunta ta este un eveniment unic, asa ca ai nevoie de o opinie sincera si corecta, nu-ti doresti sa realizezi in ziua nuntii ca modelul ales nu e chiar cea mai buna alegere.

Atelierul Robe Blanche realizeaza rochii personalizate pe comnda pe dimensiunile fiecarei mirese, nase, soacre, etc .

Care au fost obstacolele de care v-ati lovit in cautarea rochiei perfecte?